به گزارش سراج24،محمدزارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با اشاره به لغو روادید و ویزای ایرانیان توسط رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: حرکتی که آقای ترامپ انجام داده یک اقدام نژادپرستانه است.
وی افزود: مخاطب این دستور رئیس جمهور آمریکا دقیقاً ملت ایران هستند نه دولت ایران و آنها به دنبال تحقیر مردم ما بوده و هستند.
دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با بیان اینکه دولت ترامپ به دنبال تحریمهای جدید علیه ملت ایران است، گفت: قرار بود با برجام، تحریمها برداشته شود اما دولت آمریکا نه تنها به برجام پایبند نیست بلکه عزت و منزلت ایرانیها را هدف قرار داده است.
فومنی علت تحرکات جدید ترامپ علیه ایرانیان را نفوذ لابی صهیونیستی در آمریکا و کاخ سفید عنوان کرد و گفت: دولت ترامپ و آمریکا با این اقدام عملا در جهت منزوی کردن خود گام برداشتند.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور جدید آمریکا یک روانپریش است، گفت: دولت به جای سکوت در مقابل لغو روادید توسط ترامپ واکنش عملی داشته باشد.
منبع:فارس



